Kapcsolatfelvétel

+36 30 390 9700

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 1.
Telefon:
+36303909700
Főtaxi Szombathely
fotaxiszombathely@gmail.com
További információk


 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

éjjel-nappal, 0-24-igTársaságunkról


Szombathely legkedveltebb taxitársasága

 

BEMUTATKOZÁS

Társaságunk utasbarát, fix tarifákkal rendelkező, kedvelt és megbízható taxitársaság, mely éjjel-nappal, 0-24 óráig teljes körű taxi személyszállítás szolgáltatást nyújt Szombathelyen belül és vidéken is egyaránt!

Főtaxi Szombathely a város legkedveltebb taxitársaságává vált az idők folyamán.

Sofőrjeink kitűnő helyismerettel rendelkeznek, tapasztalt, hivatásos sofőrök, jelenlétük biztosítja társaságunk utazóközönsége számára a kényelmes és gördülékeny utazást városon belül és kívül is.

Egyesületünk hosszabb fuvarok lebonyolítását is vállalja, legyen szó Szombathely vonzáskörzetéről vagy hosszabb távú városi illetve vidéki,  belföldi vagy külföldi útról!

Cél orientáltak és utascentrikusak vagyunk, eltökélt célunk társaságunk és szolgáltatásaink folyamatos bővítése és fejlesztése, valamint utasaink elégedettsége.

Válassza Ön is Szombathely legkedveltebb taxitársaságát, és utazzon velünk!:)


TÖRTÉNETÜNK

Társaságunk 2006 májusában alakult hét szabadúszó taxis összefogásával és egyesülésével.

2015 májusában nevünk Vas népe Taxi lett, névadónk a Vas népe megyei napilap volt, majd az évek során folyamatos fejlődésnek és bővölésnek indultunk.

2020 januárjában a  Palace Iron Bistro & Club támogatásának köszönhetően egyesületünk hamar kedveltté vált, a szoros együttműködés révén pedig nevünk Palace Taxi lett.

2022 tavaszán társaságunk újabb mérföldkőhöz ért. Egyesületünk márciusban megkezdte szoros együttműködését a fővárosi Főtaxi Zrt.-vel, mely Magyarország legnagyobb taxitársasága.

 
A Főtaxi Zrt-vel való együttműködés nemcsak újításokat és  lehetőségeket hozott számunkra, de mindeközben lehetővé tette, hogy továbbra is egyedi és egységes szombathelyi társaság maradhassunk, és tovább fejlődhessünk. 
 
Az együttműködés során városunkban is elérhetővé vált a Főtaxi taxirendelő applikációja, valamint a 0-24 órás diszpécserszolgálat, melynek köszönhetően csendes címkiadó rendszerrel dolgozunk, a számítógépes fuvarkiadás pedig gyorsabbá és  gördülékenyebbé teszi munkánkat.
 
 

 
Vissza az előző oldalra!
+36 30 390 9700 - Magyar